Ettermiddagene går med til lekser og trening, og det bli gjerne sent før vi har middag på bordet. Og ja - som mange andre kjenner jeg at det er fort gjort å ty til enkle løsninger.
Men jeg prøver å få i oss sunn kost, og nå tenkte jeg å snu fokuset på bloggen til hva vi spiser, hva jeg lager , alle dager. Det være seg oppskrifter på frokost, middag, dessert, kake til kaffen - you name it :)
I drivhuset mitt har jeg sådd mye godt. Jeg elsker å bruke friske urter i maten, og nå har jeg basilikum, sitrontimian, oregano og mynte. Og tomat, agurk, løk, salat og chilli.
På utsiden av drivhuset har jeg rabarbra. Det har jeg ikke vært flink nok til å bruke selv, men har gitt bort alt. Men nå har jeg lest meg opp på litt oppskrifter med rabarbra, og har store planer om å bruke neste avling selv. Rabarbra er villig hos meg, så jeg kan høste inn 3-4 ganger pr år.
To oppskrifter jeg skal kaste meg over først, er rabarbrasyltetøy med vanilje og grunnlovsdessert.
Bilder og oppdatering med oppskrifter kommer :)
Så for å begynne , dagens lettvinte middag (og low carb så det holder, for dere som tenker på sånt) var som følger:
4 store kyllingfileter skjært i passe biter, stekes i litt smør.
Lag en tzatsiki med en revet agurk, en kinesisk hvitløk , gresk youghurt, litt saft av en sitron og litt pepper.
Lag en salat av agurk i store biter, fetaost (på glass med oljen i ), små tomater delt i to, rødløk i passe biter og grønne oliven.
Når kyllingen er ferdig stekt, ta den ut av pannen. Bruk pannen til å vende litt grønnkål i olivenolje og sitrondråper, så den blir myk.
Anrett kylling på grønnkål, ha over litt sesamfrø og tzatziki. Server salaten ved siden av.
Her burde det vært lagt til et fancy bilde, mne det glemte jeg å ta - for jeg var alt for sulten.
Neste gang!
Ha en fortsatt god tirsdag :)
I am extremely impressed along with your writing abilities, Thanks for this great share.
SvarSlett