søndag 1. januar 2012

For helsens skyld!

Det er dagen for nyttårsforsetter. Vi lover på det mest høytidelige å slutte med noe eller begynne med noe. Mange med veldig gode intensjoner. Og et lite stykke ut i det nye året, så er vi tilbake i gammel tralt. Slik har det vært her og jeg tipper det er veldig mange som kjenner seg igjen...


I år har jeg egentlig ingen forsetter, jeg har noen mål. Å få skikk på helsen min er et av dem.
Det er gjort flerfoldige forsøk på det, men det kan hende at jeg må bruke litt mer energi på å hjelpe til selv også. Det begynner allerede på tirsdag, da et besøk på sykehuset er planlagt. Håper på å få et par svar som kan gjøre at vi kommer et skritt videre.
Så må jeg gjøre noe med kosten. Altså, jeg er ikke for dette lavkarbohysteriet, men jeg kjenner at kroppen min har det bedre med litt mindre karbohydrater. Så det må jeg ta konsekvensen av , og bytte ut en del av karbene med proteiner og grønnsaker. Og trene MER! I perioder er jeg veldig flink,målet må bli å være flink hele tiden. Det er for lettvint å finne komfortsonen her hjemme i en travel hverdag. Men erfaringene viser jo at mer trening gir mer overskudd. Og hvem vil vel ikke ha mer overskudd?  Jeg vil hvert fall. Jeg skylder jo overskudd til tider. Mer overskudd vil gjøre meg til en enda bedre mamma. En mamma som orker mer! Og barn med en engasjert mamma, er lykkelige barn. Vinn vinn, ikke sant?Det er gyldne 6 mnd til bikinisesongen sånn rundt regnet. Mye kan gjøres på 6 mndr. For det er ikke egentlig bikinien jeg tenker mest på. Det finnes mye fint i heldekkende om dagen ;o)
Men for HELSENS skyld, gjør det ikke noe å se litt ok ut i bikini.

Og som en liten gulrot til meg selv, skal jeg ha som mål og passe inn i en fantastisk ACNE jeans! Det tenker jeg er en passende belønning :)

Så da er det vel bare å brette opp ermene, gå på med friskt mot - og nye mål!


Jeg håper du når ditt!

1 kommentar:

  1. Tenkte jeg skulle bruke vintermånedene på å se ut som folk i mai... kosthold er tatt tak i - nå er det å innkassere treningsavgiften i form av å faktisk bruke sjappa. Helse og trening er alt. Så i avisen forleden at vi er flinkere til å bruke treningssentre, men at hverdagsmosjonen er forsvunnet. Jepp... kjenner meg igjen i den.

    SvarSlett