lørdag 29. oktober 2011

Luksus i hverdagen

Det er deilig å unne seg litt luksus innimellom. Sånn som en SPA-behandling, enten det er massasje eller hudpleie. Man føler en ubeskrivelig velvære, og skulle ønske følelsen varte lenge, lenge....
Dessverre så gjør den jo ikke det, og så må man finne små magiske ting i hverdagen som gir følelsen av litt luksus.
Jeg har alltid vært opptatt av hudpleie og make-up. Jeg tror den interessen dukket opp lenge før skolealder da sminkevesken til mamma eller tante vekket fryd. Å få prøve en øyenskygge, en leppestift...man var jo i lykkerus. Etterhvert skjønte jeg behovet for dagkrem. Jeg tror den første kremen jeg kjøpte meg selv var Oil of Olay. Den kjøpte jeg på tur med danskebåten. Etterhvert har jeg vært innom mange forskjellige produkter og merker - men ikke funnet helt "min" serie. Før jeg for ganske nøyaktig to år siden, var på et Mary Kay make up- /hudpleiekurs. Her har jeg også funnet den lille ekstra luksusen; gode kremer, oppstrammende serum osv osv. Og nå har jeg funnet en ny favoritt - Indulge Soothing Eye gel. En svalende øyegele som får disse forekomstene av poser under trøtte øyne til å forsvinne og du føler at øynene bare åpner seg.
Uvurderlig på mandag morgen, når øynene absolutt ikke vil opp, de mørke ringene under øynene synes selv under et lag av foundation - dette er faktisk redningen min. Så dersom du noen gang skulle dumpe borti en Mary Kay- konsulent , ikke glem å spørre etter denne lille krukken med blå gelé. En liten luksus i hverdagen.......


2 kommentarer:

  1. Grattis med blogg :)) Gleder meg til å følge med videre, legger deg inn på bloggrullen min. En god krem er et must, jeg har finnet en serie fra apoteket som jeg har lagt min elsk på, men Mary Kay hørtes også bra ut :)

    SvarSlett
  2. Så hyggelig at du kom "på besøk", Elisabeth. jeg tenker at det viktigste er at man finner en krem som passer for SEG. Men litt luksus er vel alle forunt :))

    SvarSlett