onsdag 14. november 2012

Man tager hva man haver.

Hvor mange ganger har du stått i butikken og lurt på hva i all verden du skal finne på til middag? Sikkert mer enn en gang. Og den telefonen hjem hvor man håper på at de der hjemme har et godt tips som faller i smak hos alle... Nei, ikke det nei. Vet ikke - det er standardfrasen hos oss.
Ungene vil gjerne leve på pølser, pannekaker eller pizza. Og det går ikke en helg uten taco. Vi er ikke veldig gode på fisk. Men det begynner å hjelpe , og minstemann har flere ganger bedyret sin kjærlighet til steinbittfilet. Vel og bra.
Det er dager hvor jeg smeller sammen middag på det som finnes tilgjengelig . Og ut av det kommer det nye oppskrifter som kan gjentas eller ikke. Dette er en som kan gjentas. Deler gjerne :

Stek opp biffkjøtt i strimler. Jeg bruker gjerne mørbrad her. Ha oppi et par fedd hvitløk ( hakket ) og en halv rød chilli. La dette frese godt , pass på å nyte lukten av blandingen.
Når dette er gjennomstekt, fres inn litt gul løk. Deretter heller du over en liten kremfløte og lar den koke opp, gjerne sammen med et par teskjeer med rød curry-paste. Rett før servering, legger du litt sukkererter og rød paprika i biter oppi gryta.Denne gangen la jeg oppi noe squash også. Grønnsakene skal bare bli varme, men fortsatt være sprø.
Voila!
Denne retten kan serveres med ris eller båtpoteter . Eller bare som den er om du ikke er så glad i karbohydrater.
Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar