søndag 6. november 2011

Hyggesøndag!

Været er ikke mye å skryte av, men vi kan jo ikke mure oss inne. Så vi bestemte oss for en søndagstur til Skihytta. Vi bruker sånne steder i nærmiljøet alt for lite, det må vi gjøre noe med. Det er deilig å se hvordan ungene koser seg ute i frisk luft, og deilig å se gode, røde kinn inne igjen på ettermiddagen og kvelden.

Skihytta ja. Den er 100 år, og det feires jubileum som seg hør og bør. Det beste var prisene, alt kostet 10 kroner i dag. Det ble kaffe, vaffel, pølse, brus - og en halv liter vann til ho mor. 
Minste lille trollet er en aktiv fyr, og veien opp måtte forseres i en viss fart. Da må jo mora bare henge på, og det var først da vi kappløp opp siste bakken at jeg kunne høre at han var litt andpusten. Utrolig med energi i den lille kroppen.
 Her er han vel fremme :))

Nå er gutta hos en kompis og leker, før vi er invitert til bestemor og bestefar på pizza. Vel, invitert er kanskje å ta i, jeg tror det var store trollet som spurte bestefaren om det kunne være en mulighet. Bestefar sin hjemmelagede pizza er nemlig verdens beste!
Frem til det, skal jeg se litt på cup-finalen, og ergre meg litt over at Brann ødela FFK sine muligheter for en finale i år.Fortsatt god søndag til dere alle :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar