onsdag 30. november 2011

Vann!Ja, i dag skal jeg ikke skrive om det vannet som kommer ned over oss i form av regn (ugh!!) men inntak av vann til kroppen vår.
Vi drikker stadig mer brus i dette landet. Det er så lettvint å dra med seg en halv liter coca cola fra butikken, kald og deilig! På lang sikt er dette uheldig for kroppen vår. Vi trenger VANN! Under normale forhold, mister vi et sted mellom to og tre liter væske hver dag. Noe får vi tilbake via maten vi spiser, mens resten må erstattes med drikke. Det vil si at de fleste bør drikke to liter om dagen. Her igjen vil dette variere med temperatur eller fysisk aktivitet. Dersom det er en veldig varm sommerdag eller vi har trent, vil kroppen gi signal om at vi må fylle på litt ekstra ved at vi blir tørste. For lite væske kan føre til dehydrering, vi kan få problemer som kvalme, svimmelhet og konsentrasjonsvansker.
Dette vil vi jo ikke ha noe av. Så hva bør vi gjøre?

Jo, vi bør absolutt drikke mer vann. Vann har også en rensende effekt på kroppen, det drar med seg avfallstoffer ut av kroppen vår. Hmm...har du tenkt på at de "valkene" vi kan få bak på ryggen rett og slett er kø til nyrene? :)) Nyrene våre trenger hjelp av vann til å skille ut alt det som kroppen vår ikke kan nyttegjøre seg av. 
Så pass på å ha en flaske vann lett tilgjengelig. Tilgjengelighet gjør at vi benytter oss av det.La vannflasken være din følgesvenn. Kjøp heller en flaske vann på butikken, og dropp cola`en. Har du mulighet , kan du smakstilsette vannet med et par dråper sitron, eller noen agurkskiver. Sånn for forandringens skyld.


Eller du kan prøve Herbalife sin Herbal Aloe med mangosmak, og ha litt i vannet. 

Jeg tar to korker i en liter vann, det gir en veldig frisk og deilig smak på vannet. I tillegg hjelper Aloe Vera på fordøyelsen - to fluer i en smekk. Den inneholder ikke sukker, få kalorier og lite karbohydrater - for den som er opptatt av det . (Kan også blandes i vann med kullsyre for en ekstra piff .)


Uansett hva du gjør eller hvordan du gjør det - drikk mer vann! Gi den lille ekstra hjelpen til kroppen din , det lønner seg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar